Achitare și livrare

Metode de plata
În magazinul online Logo.md astăzi sunt disponibile toate metodele moderne de plată. Oferim posibilitatea de a alege metoda de plată care vă este cea mai convenabilă.

Alegeți cel mai bun mod de a plăti mărfurile:

Plata online cu cardul de credit. Achizițiile din magazinul online pot fi plătite direct pe site. Veți fi redirecționat automat către o pagină securizată unde introduceți informațiile dvs. de plată. Acceptăm VISA, MasterCard. Nu se vor percepe taxe suplimentare. Plata se face în lei la cursul băncii care a emis cardul. Logo.md nu stochează nicio informație pe hartă.
Plata prin transfer. Factura pentru plată este valabilă 3 zile lucrătoare după primire. Trimitem la cerere.
Plata online și prin intermediul terminalelor PayNet. Plătește pentru comenzi din orice parte a lumii. Utilizați o metodă de plată foarte convenabilă pe internet - portofelul paynet.md. Utilizați terminalul de plată cel mai apropiat, completându-l în numerar.
Plata prin sisteme de plată electronică. Acceptăm: PayNet, Webmoney, Yandex.Money, portofel QIWI.
Plata la orice sucursală bancară. Dacă nu este posibil să plătiți mărfurile prin internet, atunci nu este necesar să mergeți la biroul nostru. Puteți efectua o plată la orice sucursală ProCreditBank dintr-un cont pe care îl putem trimite prin e-mail. Tipăriți factura și veniți la bancă cu aceasta.
Serviciu clienți:

Adresa:


 MD-2068, RM, mun. Chișinău, blvd. Moscova, 21
Tel:


+373 22 93-02-70
Tel:


+373 67 135998   |   +373 79 135999
E-mail:


info@logo.md
Declarație obligatorie a facturii fiscale. Pe baza Hotărârii Guvernului nr. 155, articolul IV, punctul 47 din 04/08/2015, în cadrul comerțului electronic cu plata în numerar și / sau folosind un alt instrument de plată, emiterea unei facturi fiscale este obligatorie.Raportul privind politica de confidențialitate și securitate a clienților. În conformitate cu legea privind protecția datelor cu caracter personal nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, logo.md este obligat să utilizeze datele cu caracter personal pe care le furnizați despre dvs. doar cu nivelul necesar de securitate și numai în scopurile specificate. Site-ul site-ului.m.m nu are acces și, în consecință, nu stochează informații confidențiale cu privire la cardurile bancare ale cumpărătorilor.

Livrare

Vom livra cutiile la Chișinău și în toată Moldova prin curier. Costul de livrare la Chișinău este de la 50 de lei, pentru Republica Moldova este calculat individual.Costul de livrare se adaugă la costul mărfii.

Puteți plasa orice comandă cu preluare de la biroul nostru.

Schimbul și returnarea mărfurilor
Bunurile cumpărate de pe logo.md nu pot fi schimbate sau nerambursabile.

Dacă decideți să anulați plata / returnați banii înainte de a lua comanda, contactați centrul de asistență la numerele indicate în câmpul Contacte.